Een kwestie van vertrouwen.

HOME | RIJBEWIJZEN | CONTACT | BEROEPSOPLEIDINGEN | WEBSHOP


Toonaangevende opleider

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT DE LOCKDOWN:

Als gevolg van de nieuwe maatregelen van het kabinet om het aantal besmettingen met covid-19 terug te dringen, zijn wij genoodzaakt om al onze activiteiten stil te leggen vanaf 15 december 2020 t/m tenminste 9 februari 2021. 

Examens/Toetsen Motor (A), Auto (B) en Aanhanger achter auto (BE)
Vanaf de eerste (werk)dag na het geplande examen nemen wij contact op met kandidaten om een nieuwe datum te plannen. Examens en toetsen die als gevolg van de lockdown zijn geannuleerd, krijgen voorrang op nieuw te plannen toetsen en examens.

Opleidingen/Examens/Toetsen Beroepsopleidingen (C/CE/D/T)
Als het kabinet gaat aankondigen dat het geldende beroepsverbod wordt opgeheven, kunnen we verzoeken indienen bij CCV/CBR voor nieuwe (extra) examencapaciteit. Als we deze hebben ontvangen zullen wij direct nieuwe planningen gaan maken. Ook voor deze categorieën geldt dat we voorrang zullen geven aan uitgestelde examens/opleidingen. 

Verlenging geldigheidsduur theorie-examens (A, AM, B, C en T)
Uitslagen van theorie-examens voor deze categorieën waarvan de geldigheid vervalt in de periode van 1 januari 2021 t/m 30 april 2021, blijven in ieder geval geldig tot en met 30 september 2021. Deze verlenging geldt ook voor een voldoende uitslag van het praktijkexamen voertuigbeheersing voor de motor.

Eerder werd door CBR al bekend gemaakt dat uitslagen voor deze examens die zouden vervallen in de periode 1 juni 2020 tot en met 31 december 2020 in ieder geval geldig zouden blijven tot en met 31 maart 2021.

Nascholingscursussen Code 95
Alle geplande nascholingen t/m 9 februari 2021 worden geannuleerd. We gaan zo snel mogelijk over tot het inplannen van nieuwe modules na de lockdown en nemen contact op met kandidaten van wie cursussen zijn geannuleerd. 

Geldigheid (deel-)examens voor het behalen van code 95
Ook voor de deelexamens of praktische proeven voor het behalen van het getuigschrift van vakbekwaamheid (code 95) waarvan de geldigheid vervalt in de periode van 1 januari 2021 tot en met 30 april 2021, geldt dat deze in ieder geval geldig blijven tot en met 30 september 2021.De voordelen van onze kwaliteitsopleidingen:
  • Hoog slagingspercentage
  • Leuke en leerzame lessen en trainingen
  • Helder en open communiceren
  • Familiebedrijf met 'huiskamer' gevoel


Meer informatie
Over ons
Vacatures
Nieuws
Bovag
Aanvulling algemene voorwaarden cursist
Opleiding: auto
Weg met die schoolboeken, eindelijk lekker weer
en veel vrije tijd! Haal deze zomer snel en
voordelig je rijbewijs. Dit is dan
ook hét moment om jouw
rijbewijs te gaan halen!
Meer informatie
Opleiding: Camper / lichte vrachtwagen
Vanaf 19 januari 2013 is er een nieuw rijbewijs ingevoerd, namelijk rijbewijs C1. Dit rijbewijs is bedoeld voor het besturen van lichte
vrachtwagens, campers
en ambulances.
Meer informatie
Opleiding: motor
Is motorrijden altijd al jouw passie?? Schrijf je dan snel in voor ons voordeelpakket en
ontdek gauw de wereld van het motor-
rijden. Voor je het weet 'tour' je
rond op je eigen motor.
Meer informatie