Een kwestie van vertrouwen.

HOME | RIJBEWIJZEN | BEROEPSOPLEIDINGEN | CONTACT | WEBSHOP


NIEUW! Tractor!!!

!!! NIEUW: VANAF 01-08-2018 PRAKTIJKLESSEN TRACTOR BIJ HET VERTROUWEN !!!

Alle bestuurders van landbouwtrekkers, zelfrijdende werktuigen en heftrucks breder dan 1.30 meter, die ook op de openbare weg rijden, moeten in het bezit zijn van een geldig T-rijbewijs.  De minimum leeftijd voor het T-rijbewijs is 16 jaar. In samenwerking met Abemec in Veghel bieden wij per 01-08-2018 behalve de theorielessen, ook de praktijklessen aan. Tijdens de praktijklessen wordt gebruikt gemaakt van een speciaal geprepareerde lestrekker Fendt 516 SCR met Joskin Transcap 5500-5 kipper. Wij zijn POL (Praktijk op Locatie), wat inhoudt dat je bij Het Vertrouwen je T-rijbewijs kunt halen. Zowel het lessen in de speciaal geprepareerde lescombinatie als het examen doe je bij Het Vertrouwen in Erp. 

PRAKTIJKLESSEN

Yes! Je bent 16 èn geslaagd voor je theorie-examen! Je mag praktijklessen gaan volgen. Het Vertrouwen bied je een op maat gemaakt lespakket aan. We plannen lesblokken in van 4 uur (=4 lessen) aaneengesloten, zodat je reistijd beperkt blijft. Er wordt gelest van maandag t/m vrijdag van 8.00-16.30 uur. De planning van de rijlessen in afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR. Maar door het lessen in blokken van 4 uur blijft het aantal dagen waarop je b.v. op school iets moet regelen, beperkt. 

Onder begeleiding van een erkende T-Rijbewijs instructeur ga je aan de slag. Eerst wordt je bekend gemaakt met de lescombinatie en leer je verschillende bijzonder verrichtingen en hoe je de kipper aan- en af moet koppelen. Als je dit onder de knie hebt, ga je de weg op, waarbij aandacht wordt besteed aan het besturen van de tractor, deelnemen aan het verkeer en verkeersinzicht. 

PRAKTIJKEXAMEN

Het examen duurt 85 minuten, waarvan je 60 minuten aan het rijden bent. Tijdens het examen laat je zien dat je kennis hebt van de tractor en de kipper, dat je verschillende bijzondere verrichtingen uit kunt voeren en kunt aan- en afkoppelen. 

De examinator beoordeelt of je het rijden met de combinatie goed beheerst en kijkt naar je verkeersinzicht en rijgedrag. Voldoe je aan de eisen? Dan ben je geslaagd!  

De examinator geeft dan aan het CBR door dat je geslaagd bent. Het CBR verwerkt dit vervolgens in hun systeem en een dag later is dat zichtbaar voor de gemeente. Maak zelf een afspraak bij de gemeente, vergeet niet een pasfoto èn geldig ID mee te nemen. De kosten bedragen ca. € 40,00. 

BELANGRIJK: GEZONDHEIDSVERKLARING ZELF INDIENEN

Voordat een rijschool je examen kan aanvragen, moet je een gezondheidsklaring invullen èn deze moet door het CBR zijn goedgekeurd. De gezondheidsverklaring dien je zèlf online in op www.mijncbr.nl. Hier verklaar je zowel lichamelijk als geestelijk gezond te zijn. De verwerking van de gezondheidsverklaring door het CBR duurt gemiddeld 4 weken. Zorg er dus voor dat je hem op tijd indient. Geen gezondheidsverklaring is geen praktijkexamen!

WACHTTIJD CBR:

Door landelijke capaciteitsproblemen bij het CBR kan de wachttijd voor een praktijkexamen oplopen tot ca. 12 weken. Alle rijscholen kampen met dit probleem. Houd hier rekening mee en meld je tijdig aan, zodat we voldoende examenplaatsen op voorraad kunnen houden.  

AANMELDEN:

Enthousiast geworden? Wil je starten? Meldt je dan snel aan via info@hetvertrouwen.nl. We kijken ernaar uit om met je aan de slag te gaan! 

 Prijzen Praktijk:  
     Starterspakket  € 1033,50
    12 uur praktijkles en 1,25 uur begeleiding tijdens examen (excl. 21% BTW)  
   
     Praktijkexamen  €   242,75 
     (0% BTW)  
   
     Extra lesuren per 60 minuten (bij afname starterspakket)  €    78,00
     (excl. 21% BTW)   
   
     Eigen Verklaring (rechtstreeks aan CBR te voldoen)  €     34,80
     (0% BTW)      
      
      


Theorieles T-Rijbewijs Klassikaal

Wil je in een korte periode je theoriecertificaat behalen met behulp van klassikale begeleiding? Dat kan!

In samenwerking met Abemec in Veghel bieden wij een paar keer per jaar een spoedcursus T-theorie aan. Gezien het geringe aantal plaatsen is op tijd aanmelden gewenst! 

In 3 halve dagen volg je een complete theoriecursus en doe je aansluitend het theorie-examen. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 15 leerlingen. Kleine groepen dus, dit om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. De derde cursusdag wordt gepland van 08.00 uur - 12.00 uur met aansluitend in de middag het theorie-examen in Eindhoven.
Uiteraard wordt er naast vervoer naar het CBR ook voor drankjes en broodjes gezorgd.

Kosten                                                                                          € 160,00 exclusief BTW Inclusief: 12 uur theoriecursus / theorie-examen / vervoer / drankjes en broodjes.

Voor de benodigde thuisstudie is het belangrijk om via onze webshop de High Speed theorie trekker rijbewijs aan te schaffen. Deze schaf je ook aan als je de klassikale theoriecursus volgt. De kosten hiervan bedragen € 59,75. Onze webshop is bereikbaar via onze website. 

Extra
Iedere leerling die zich inschrijft voor de spoedcursus T-Theorie, mag kosteloos extra oefenen. Dit is iedere maandagavond mogelijk van 18.30-20.30 uur op ons adres aan de Bussele 14 in Erp. Indien je hiervan gebruik wil maken, neem je contact op met Het Vertrouwen Opleidingen 0413-213827.

Data Spoedopleiding Kerstvakantie
Woensdag 02-01-2019   08.00-12.00 uur
Donderdag 03-01-2019  08.00-12.00 uur
Vrijdag 04-01-2019        08.00-12.00 uur
Aansluitend theorie-examen in Eindhoven

Aanmelden?
Wil je jezelf aanmelden voor de spoedcursus T-Theorie? Dan kan uiteraard. Gezien het geringe aantal plaatsen is op tijd aanmelden gewenst. Voor meer informatie en/ of aanmelden: www.hetvertrouwen.nl of via 0413 -213827.Onze opleidingen
Brom- snorfiets (AM)
Motor (A)
Auto (B)
Theorie auto (B)
Automaat (B)
Vrachtwagen (C)
Aanhanger (BE)
Camper of lichte vrachtwagen (C1/C1E)
Trekker-oplegger of aanhangwagen (CE)
NIEUW! Tractor!!!
LZV Chauffeur
Stel je vraag aan Het Vertrouwen
Naam:
E-mail adres:
Telefoon:
Vraag:
Verzenden