Een kwestie van vertrouwen.

HOME | RIJBEWIJZEN | CONTACT | BEROEPSOPLEIDINGEN | WEBSHOP


Bovag

Waaom kiezen voor een BOVAG-rijschool?
Elke BOVAG-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s, lesmotoren, lesvrachtauto's etc. nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen.

Stel nu dat de rijschool failliet gaat. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dat zorgt ervoor dat je vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen.Wat er ook gebeurt. Bij een BOVAG-rijschool zit je dus goed. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het ergens niet mee eens bent. Dat kun je rustig bespreken met de rijschool. Komen jullie er niet uit? Dan kun je BOVAG Bemiddeling aanvragen. Nog steeds geen oplossing? Dan is er nog de Geschillencommissie, je hoeft dus niet meteen naar de rechter. Dat is namelijk duur en kost veel tijd. De Geschillencommissie is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken zijn. De uitspraken van de Geschillencommissie zijn bindend, je weet dus snel waar je aan toe bent. Je kunt dus altijd ergens terecht met een klacht.

Kortom: bij een BOVAG-rijschool weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt de beste rijlessen met de meeste zekerheid. Zo kun je erop vertrouwen dat je goed en veilig leert rijden. Voor de rest van je leven.BOVAG Garantiefonds

Wanneer u een geschil heeft met een rijschool welke BOVAG lid is, kunt u gebruik maken van het BOVAG-garantie fonds. Uw voordeel:

  • Bij faillissement van een BOVAG-rijschool, kunt u via het BOVAG Garantiefonds Rijscholen de resterende lessen bij een andere BOVAG rijschool volgen of u krijgt uw lesgeld terug.
  • Gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over uitvoering en uitleg van de Algemene Voorwaarden BOVAG Rijscholen.

Heeft u een geschil met een bedrijf dat géén BOVAG-lid is en u en dat bedrijf komen er niet uit, dan moet u naar de rechter stappen.Meer informatie
Over ons
Vacatures
Nieuws
Bovag
Aanvulling algemene voorwaarden cursist