Een kwestie van vertrouwen.

HOME | RIJBEWIJZEN | CONTACT | BEROEPSOPLEIDINGEN | WEBSHOP


Auto (B)

Onze visie op lessen? Het moet leerzaam èn plezierig zijn. Via een zo kort mogelijk traject uiteraard. Wij zorgen ervoor dat je spoedig als veilig chauffeur zelfstandig op weg kunt. Onze Mercedes A staat voor je klaar.

Praktijk
Ben je 16,5 jaar? Dan kun je starten met je praktijklessen. Precies zoals jij je traject wilt inrichten. We stemmen de plek waar we je ophalen samen af. Thuis, op school of bij je werk bijvoorbeeld!

Voordelig Startpakket
Kies je voor ons startpakket? Dan kies je voor 20 voordelige rijlessen van 60 minuten inclusief een tussentijdse toets. Een perfecte manier om een goede basis te leggen voor een gedegen voertuigbeheersing en het oefenen van de bijzondere verrichtingen.

Losse lessen
Na het startpakket ga je verder met losse lessen. Onderdelen zoals afstand waarborgen t.o.v. voorliggers, gevaarsherkenning en het ontwikkelen van verkeersinzicht / anticiperen staan op het programma. Ook leer je op een doelgerichte wijze zelfstandig rijden en initatief tonen in het verkeer. Dit samen met passend sociaal rijgedrag, waarbij je rekening leert houden met zwakkere verkeersdeelnemers. Zodra je klaar bent voor je praktijkexamen, bepalen we in overleg met jou de examendatum.

Ergens anders al gelest?
Heb je ergens anders al lessen gevolgd? Of ben je gezakt bij een ander? Steeds vaker krijgen we aanvragen van leerlingen met de wens om over te stappen. Tijdens de eerste 'kennismaking' brengen we in beeld hoe je ervoor staat. Natuurlijk nemen we de tijd om dit te evalueren in een persoonlijk gesprek, uiteraard desgewenst in het bijzijn van je ouders/verzorgers. Op naar een nieuwe frisse start waarbij je zelfvertrouwen weer een boost krijgt. Heb je al ergens anders lessen gevolgd, dan is het volgen van losse lessen de beste keus.Prijzen
Startpakket  (extra voordelig) €1275,00
(20 uur rijles inclusief tussentijdse toets)  
Praktijkles (60 minuten) €    54,00

Overige prijzen

 
Tussentijdse Toets € 240,00
Praktijkexamen € 260,00
Faalangst examen ​€ 300,00
BNOR examen € 280,00
Gezondheidsverklaring (eigen verklaring, rechtstreeks aan CBR te voldoen) €   39,30
   
   
   
   
   
 
   
   


Onze opleidingen
Brommer/Scooter (AM2)
Motor (A)
Auto (B)
Theorie auto (B)
Automaat (B)
Aanhanger (BE)
Vrachtwagen (C)
Camper of lichte vrachtwagen (C1/C1E)
Trekker-oplegger of aanhangwagen (CE)
LZV Chauffeur
Bus (D)
Tractor (T)
NKC Campertraining
Stel je vraag aan Het Vertrouwen
Naam:
E-mail adres:
Telefoon:
Vraag:
Verzenden